AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини / Ми в авангарді світлових технологій

Ми в авангарді світлових технологій

02 березня 2010


Наш партнер, компанія ComTel  встановила нове професійне освітлення Dedolight в галереї "АВС-арт". У наш час все більше провідних музеїв і галерей світу користуються даним світлом, адже це дійсно революційний оптичний принцип системи з двох лінз.
Завдяки новим освітлювальним пристроям галерея "АВС-арт" тепер має можливість створювати цікаві світлові ефекти в експозиціях, що надають роботам нових акцентів, не порушуючи задуму мистця. Але навіть суцільна рівномірна заливка певної картини без додаткової гри зі світлом та фільтрами, сильно перевтілює її, адже ми можемо побачити роботу без тіней, відблисків та інших недоліків нерівномірного освітлення. Полотно постає перед нашими очима так, як, напевно, його бачив художник, працюючи, наприклад, на пленері серед залитого сонцем краєвиду.
Технічна довідка:
Використовуючи у пристроях Dedolight дві лінзи з ідеально підібраними формулами кривизни поверхонь для кожного з безлічі сфокусованих положень, стало можливим серйозно покращити характеристики світлового від пристрою:
•    Світловіддачу, рівномірність розподілу всередині пучка, можливість контролі потоку шторками у всіх положенням від широкого до над вузького променя.
•    Додатковий рух елементів всередині пристрою дозволило підвищити коефіцієнт фокусування.
•    Пристрої Dedolight дають вдвічі більше світла в широкому промені і втричі підвищують світловіддачу у вузькому.

 

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Ярова Наталія Степанівна Ярова Наталія Степанівна
Наталія Ярова народилася 1947 р. в м. Ялта. Закінчила факультет прикладного мистецтва Московської текстильної академії (1968-1973). Викладачі – Е.Зернова, Г.Манізер, О.Дубінчик. Член НСХУ (1982). Працює в галузі живопису та графіки. Роботи знаходяться у приватних колекціях України, Франції, Польщі, Сербії, Хорватії. Живе і працює в Києві.