AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини / Галерея "АВС-арт" у програмі "Документ"

Галерея "АВС-арт" у програмі "Документ"

10 грудня 2009
ffff

Програма «Документ», мабуть єдиний на українському телебаченні проєкт про культуру високого рівня, запросила  художника Сергія Савченка на цікаву дискусію. Темою розмови була творчість одеського художника. Він прийшов не з порожніми руками, в студії мали нагоду побачити та доторкнутися до його таракуци-талісману, який він не виставляє, але завжди возить із собою. Таркуци – це маленькі висушені гарбузи, які пан Сергій розписує та перетворює на справжні шедеври. Творіння природи, з неповторною формою, поєднується з неповторним живописом одеського митця.
Окрім розмови в студії, глядачі мали нагоду побачити репортаж про галерею “AVS-art” та інтерв’ю з арт-директором Аллою Маричевською, яка прокоментувала експозицію художника.
Передача викликала широкий резонанс та привернула увагу багатьох поціновувачів мистецтва, які тепер активно стежать за виставковою діяльністю галереї AVS-art:

«Хочеться зупинитися в щоденному сум’ятті і пірнути у цей незвичний, але невигаданий справжній світ. Просто це відчуваєш не одразу. Картини створюють особливий настрій, у них є таємниця, яку обов’язково треба розгадати.Дякую».
Леся Вороніна,
письменниця

«Творчої наснаги Вам пане Савченко. Для мене, як для скульптора, приємно було бачити, що сакральний колорит ваших картин народив форму, яка зорганізувалася у скульптуру».
Василь Бик,
скульптор

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Фурлет Анатолій Фурлет Анатолій
Анатолій Фурлет народився 13 лютого 1958 року в с.Чепоноси Хотинського району Чернівецької області. 1978-1983 рр. – навчався в Одеському педагогічному інституті на художньо-графічному факультеті (викладачі – В.Гегамян, З.Борисюк). Після закінчення інституту працював у художній школі учителем живопису і композиції (м.Городок Хмельницької області). Член НСХУ (Київська організація).