AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Афіша

Головна / Арт-вісті / Афіша

«NULLUS»13 березня 2019

Представлена в галереї «АВС-арт» експозиція творів львів’янина Миколи Молчана (графіка, живопис, скульптура, паперова архітектура) – результат тривалої праці: від кропіткої дослідницької практики, що має зв’язок із завданнями мистецтва минулих століть, до пошуку власного виразу в сучасному світі.

«ЛАБІРИНТАМИ ДУМОК» 19 лютого 2019

«Колись тут було місто», «Зачарований ліс», «Старі глечики», «Ранкова кава», «Життя дерева», «Почуття», – ці й багато інших робіт Олександра Сердюка, що формують виставку «Лабіринтами думок», складаються в цілісну авторську візію, яка пропонує глядачеві ліричну мандрівку в розмислах про людське буття.

«CAMERA LUCIDA»29 січня 2019

Андрій Гуренко, на відміну від багатьох сучасних мистців, не працює серіями – його художня оповідь продовжується роками, трансформуючись, варіюючись у деталях, але зберігаючи первинну матрицю. Таке бачення подібне до міфологічної картини світу: оповідь триває, незалежно від часу; імена героїв змінюються, але їх поведінкові моделі лишаються впізнаваними; рівень сприйняття залежить від реципієнта зокрема і від культурно-історичної епохи загалом.

«КАМО ГРЯДЕШИ?»27 листопада 2018

Любомир Медвідь – жива легенда львівської школи живопису. Глибокий екзистенціалізм його робіт формував і надалі формує філософський вектор українського мистецтва. Вперше в галерейному просторі Києва «АВС-арт» представляє широкому загалу персональну виставку майстра й надає можливість поспілкуватися наживо з цією унікальною особистістю.

«ІДЕНТИФІКАЦІЯ МІСТА»23 жовтня 2018

Полтавський художник Вартан Маркар’ян уже кілька років поспіль працює над темою урбаністичного, промислового пейзажу, досліджуючи в живописі діалог між людиною й містом. Його персональна виставка «Ідентифікація міста» представляє в залах галереї «АВС-арт» роботи, об'єднані даним напрямком.

«БЕРЕГИНІ БЕРЕГІВ»09 жовтня 2018

Виставка Лесі Біленко «Берегині берегів» у галереї «АВС-арт» представляє графічний доробок художниці, об’єднаний наскрізною темою жінки. Жіночі образи мисткині різні як за настроєвістю, так і за приналежністю до культурно-географічних координат: ось космацьке подвір’я, ось кафе в Сімеїзі, а далі – узбережжя Арамболя з його екзотикою і щоденною подієвістю.

«ДЕРЕВА БУВАЮТЬ РІЗНІ» 18 вересня 2018

 Живописні полотна Валерії Москвітіної, представлені на персональній виставці художниці в галереї «АВС-арт», запрошують глядача долучитися до світлої настроєвості ліричного пейзажу.


Митці

Майданець Леся Майданець Леся
Майданець Олена Леонідівна (Леся Майданець, Леся Майданець-Саєнко) народилася 1969 року в Києві. Художник декоративного мистецтва, магістр живопису, кандидат мистецтвознавства, доцент. Член НСХУ (1992), Європейської текстильної асоціації (1995).