AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Виставки

Головна / Виставки / Виставки

Петро Сипняк. Малярство

29 вересня - 24 жовтня 2015

Щоб інтерпретувати сучасний стан малярського мислення Петра Сипняка, слід зблизити поміж собою всі складові жанрів, у яких він продовжує практикувати. Вагому частину з них становить пейзаж, диференційований на «чистий», сільський та урбаністичний. Рівноцінним йому є натюрморт, рефлексуючий поетичну сконцентрованість автора в найменших нюансах почувань. Їх меланхолійна сутність відступає в більш раціонально змодельованих символіко-алегоричних композиціях, пропорційно розщеплених на біблійну та «актуальну» тематику. Акцентований у них морально-етичний фактор переноситься в інші ситуативні плани поетико-відсторонених мотивів із жіночими образами, а відтак зіставляється з романтично-безбережними чумацькими «наспівами»…

Володимир Харакоз, Сергій Бараннік, Олександр Бондаренко. Малярство

8 - 26 вересня 2015

«Творчий процес у рамках того чи іншого напряму мистецтва ми розуміємо як ірраціональний акт, не керований свідомістю, де художнім редактором є внутрішня естетика. Це культура іншого порядку. Сталі уявлення руйнуються, створюються інші поняття. Лінія, колір, колорит, ритм, композиція плюс емоційне забарвлення, – все це має місце. Свобода вимагає розширення свідомості. Ремесло в традиційному розумінні втратило свою актуальність. Воно стає витонченішим, віртуознішим, відкритим і невгамовним. Свобода й тільки свобода – як споконвічно існуюча даність!»

Володимир Харакоз, Сергій Бараннік, Олександр Бондаренко
 

«До моря». Малярство, графіка

18 серпня - 5 вересня 2015

Нову добірку мариністичних візій галереї «АВС-арт» представляють Григорій Алчієв, Адальберт Борецький, Юрій Вінтаєв, Іван Гап’як, Андрій Гуренко, Михайло Демцю, Микола Дудченко, Юрій Коновалов, Анатолій Лавренко, Наталія Лоза, Вітольд Манастирський, Іван Марчук, Ігор Панейко, Роман Сельський, Валентина Цвєткова, Валерій Шкарупа, Оксана Ядчук-Мачинська, Степан Яровий, Олег Ясенєв.

 

Незабаром - наш новий виставковий сезон

 

Галерея "АВС-арт" зачинена до 18 серпня.

Чекаємо на Вас у новому виставковому сезоні, котрий представить добірну мариністику класиків українського мистецтва, персональні виставки Любомира Медвідя, Петра Сипняка й інших яскравих художників.

 

 

Руслана Анічина, Григорій Волков, Анатолій Лавренко, Галина Рідна. Абстрактний живопис

16 червня - 4 липня 2015

Четверо полтавських художників представляють на виставці «Рондо» свої абстрактні роботи, близькі за стилем і духом творчості Соні Делоне. Всі учасники виставки – відомі мистці, які активно працюють, перебувають у безперестанному розвитку й постійно створюють нові роботи, що стають відкриттям і одкровенням як для фахівців, так і для широкого загалу. Більшість картин, які можна побачити на виставці, створені спеціально для неї й раніше ніде не експонувалися.

 

«На яринних теренах». Малярство, графіка

28 квітня – 13 червня 2015

 
В експозиції нової тематичної виставки - Йосип Бокшай, Сергій Гнойовий, Сергій Григор’єв, Андрій Гуренко, Леонардо Гуцу, Микола Деркач, Адальберт Ерделі, Богдан Задорожний, Віктор Зарецький, Антон Кашшай, Василь Кікіньов, Борис Коган, Ернест Контратович, Андрій Коцка, Анатолій Криволап, Олена Кульчицька, Адольф Лоза, Адальберт Мартон, Микола Могилат, Володимир Патик, Марія Примаченко, Петро Сипняк, Катерина Ткаченко, Олекса Шатківський, Сергій Шишко.
 

Галерея «АВС-арт» реорганізовує свій виставковий простір, щоб і надалі тішити поціновувачів мистецтва чудовими втіленнями творчої думки, представляти непересічних художників з усієї України. Незабаром зустрінемося за новою адресою: м.Київ, Андріївський узвіз, 2-Б.

А поки що пропонуємо спраглим артистичних візій переглянути архів наших виставок і погортати сторінки рубрики «Фоторепортаж».

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Грох Микола Грох Микола
Народився 16 травня 1936 року в Ленінграді. Дитинство провів у селі під Києвом. 1957-го закінчив Київське училище прикладного мистецтва, відділення художнього текстилю. 1960-1967 рр. – навчався в Київському державному художньому інституті. Працював у Художньому фонді України (1960-1964), у видавництві «Мистецтво» (1964-1967).