AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Виставки

Головна / Виставки / Виставки

Петро Бевза. «Острови» OstrivIII. Bevza

19 квітня - 14 травня 2011

«Острови» – останній за часом створення цикл робіт Петра Бевзи. Художника вщерть захопила ідея, що острови ростуть, як квіти в океані. Відчуття таємничого світу великих вод, неохопних помислом просторів океану надихає його «вирощувати» свої живописні острови.

«Мистецький пантеїзм» Василя Кікіньова

22 березня - 10 квітня 2011

Василь Кікіньов багато років не вдавався до новаторських експериментів, сповідуючи класичну й вивірену роками малярську техніку. А ось останнім часом майстер захопився пошуками, результатами яких Ви можете потішитися в галереї «АВС-арт».

Виставка, присвячена 50-літтю з дня народження Миколи Маричевського

1 - 20 березня 2011

Виставка мистецьких творів, що її відкрили на вечорі-пам’яті Миколи Маричевського, – чиста сльоза на спомин про друга, колегу, котрий гуртував усіх, хто в масиві мистецьких полів вишукував свою мову – художню форму, лінію, колір, гаму, що відповідали б поглядам мистця, його душі, самоідентифікації.
 

Мольфарство в галереї «АВС-арт»

8 - 27 лютого 2011

Сила мольфара – у його словах. Сила художника Ігоря Мельничука – у кольорах його живопису. Чаклуючи кольором, митець створює експресивні, насичені барвами полотна, що притягують глядача магією природної енергетики.

 

 

Світла пора дощів і туману

18 січня - 6 лютого 2011

На перший погляд, Олег Ясенєв – легкий і щасливий у своєму письмі художник. Його полотна привабно світяться прозорим світлом або м'яко клубочаться барвистими туманами там, куди веде простір, у кути і глибини зображення. Композиція проста і зрозуміла – в ній відлунюють класицистичні відточеність і відбір, правильні й витончені, як клавесинна сюїта.
 

«Мистецький вертеп» Петра Сипняка

14 грудня 2010 - 16 січня 2011

Петро Сипняк: "Саме слово «мистецтво» говорить про щось особливе, витончене, незвичайне… Щось таке, що доступне не кожному. «Блудний син» Рембрандта, портрети й пейзажі Клімта, оголені Модільяні, величезні скарби мистецької спадщини різних часів і народів – досконалі. Їхні автори знали, чого хотіли, й майстерно домоглися того, до чого прагнули… Таким чином, технічна досконалість і чітке розуміння ідеї – це дві обов’язкові складові для художника, без яких твору не буде.
 

Мистецькі діалоги на колажному тлі

23 листопада – 12 грудня 2010

У Жалобнюкових роботах не знайти етнічних мотивів, але попри це він, безсумнівно, – український мистець. Хоча б тому, що більшість його творів – матеріалізовані рефлексії навколо проблем і хвороб теперішнього українського суспільства. Це, однак, не стогони стражденника, по вуха загрузлого у звалищі історичних артефактів та меншовартісних колективних фобій, а серйозні, часом іронічні, роздуми самодостатньої особистості, якій небайдужа сучасність.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Журавель Микола Микола Журавель
Народився 1960 року в Магнітогорську, Росія. Закінчив Кримське художне училище ім. Самокиша, Київський державний художній інститут. Член Національної спілки художників України та мистецького об’єднання «БЖ-арт». Живе та працює в Києві.