AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Мистецька коляда19 грудня 2012

Зима в нашій галереї – різноманітна: графічна й живописна, класична й сучасна, камерна й всеохопна, реалістична й імпресіоністична, урбаністична й етнографічна. Це забілені Карпати й морозяні вулиці Києва чи Львова, свята й обрядові дійства, груднева ніч і січневий ранок...

 

Радість споглядання20 листопада 2012

Галерея «АВС-арт» представила нову серію робіт київського художника Андрія Гуренка «Морфологія сутінків». Мистець радить усім забути про вербальні трактування та насолодитися спогляданням, але ми пропонуємо вам декілька коментарів із відкриття.

 

Галерея «АВС-арт» на «ART KYIV contemporary» 01 листопада 2012

На Міжнародному форумі «ART KYIV contemporary» галерея «АВС-арт» представляла проект:
ПРОСТОРИ ТЯЖІННЯ. ВИМІРИ
Петро Бевза, Олексій Литвиненко, Олег Ясенєв

«Виміри» – четверта виставка художнього проекту «Простори тяжіння». Перші дві включали роботи українських, словацьких та російських митців і експонувалися в галереї «Airсraft» (Братислава, Словаччина) 2010 року та галереї «Лавра» (Київ) 2011 року. Третя виставка проекту – «Київська школа», що проходила в Одеському музеї західного та східного мистецтва у вересні цього року, представила глядачам твори «нової київської школи живопису», де в побудові образу перевага надана живописним засобам, а не логоцентричним парадигмам.

Мистецтво, що йде від серця23 жовтня 2012

Катерина Ткаченко пише не фарбами – пише серцем. Український кордоцентризм проступає в її малярських полотнах образами й візіями відчутого, пережитого, побаченого, що, трансформовані, проростають квітами – сумними чи радісними, задуманими і мрійливими, хижими й болючими, небесними й земними.

Харківський маестро02 жовтня 2012

 Виставка заслуженого художника України Юрія Вінтаєва, що відкрилася в галереї «АВС-арт», – це рідкісна для киян нагода побачити роботи харківського маестро. Він привіз до Києва пейзажі, створені протягом останнього десятиріччя...

 

Світ крізь живописні вітражі11 вересня 2012

Із картин Богдана Задорожного, що, завдяки техніці виконання, нагадують вітражі, виразно проступає українська земля. Вона впізнавана не за конкретикою зображеного, а, швидше, за настроєм, світовідчуттям мистця. Його Україна – це декоративні натюрморти і квіти, затишні сільські обійстя й геометрія сонячних пагорбів і полів.

 

У діалозі з «Панною»21 серпня 2012

«Панна» – це екзотичний для українського мистецтва 1980-х еротизм у творчості Віктора Зарецького, пластично-формальна трансформація чуттєвого в ню Бориса Буряка та Михайла Демцю, карнавальність дійств Петра Сипняка, витонченість штриха у графіці Романа Сельського й Ореста Гнатіва.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Караффа-Корбут Софія Петрівна Караффа-Корбут Софія Петрівна
(23.08.1924, м. Львів – 29.10.1996, м. Львів) – український графік. Закінчила Львівський інститут ужиткового та декоративного мистецтва (1953, у І. Гуторова, В. Манастирського, Р. Сельського).