AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Горою - слідом за квіткоюПетро Бевза08 квітня 2010

 

Для тих глядачів, які зазвичай відвідують виставки, аби побачити там нові роботи, експозиція Петра Бевзи стала несподіванкою. Адже майже всі роботи, які представив мистець, вже експонувалися («Теодозії» й «Іриси»). Тим більше – шанувальники творчості художника вже звикли, що він завжди пропонує до огляду нові твори.
Парадокс полягав у тому, що новизна була саме в типі мистецького повідомлення Бевзи, а не в роботах.


 

У візіотеці родини РоманишинихРоман та Романа Романишини18 березня 2010

Творчість Романа та Романи Романишиних, що «проявилася» на дереві (в основному, експоновані роботи були виконані в техніці левкасу), для відвідувачів родинної виставки мистців стала можливістю поблукати між умовними стелажами художньої візіотеки, де зібрані, немов коштовності, образи прожитого, побаченого чи відчутого. Цей проект став діалогом між двома мистецькими поколіннями, в якому темою до роздумів була гессівська «гра в бісер». Хоча Роман уже утвердився в мистецтві, а Романа лише робить перші кроки, їх роботи взаємно доповнювали одна іншу в гармонійному поєднанні.

За завісою пам'ятіЗеновій Флінта 23 лютого 2010

 

2010 року видатному українському мистцеві Зеновію Флінті виповнилося б 75… На знак шани майстрові в галереї «АВС-арт» відбулася ретроспективна виставка його робіт, де експонувалися живопис, графіка та кераміка, котрі представляли відвідувачам повний зріз творчих проявів художника.

  

 

Що утнув творчий дух Івана МарчукаІван Марчук19 січня 2010

 

19 січня, на Водохреща, в галереї святкували своє свято – відкриття виставки Івана Марчука. На презентацію зібралися всі, хто був заінтригований ще не баченим, новим циклом робіт майстра. Та й сама назва виставки – «Витівки творчого духу» – вже містила в собі таїну: що ж утнув творчий дух українського генія?

У пошуках цвіркунаМихайло Радь22 грудня 2009


За ініціативи Михайла Поживанова галерея «АВС-арт» підтримує не лише класиків українського мистецтва, вже визнаних та відомих художників, а й творчу молодь, котра має непересічне обдарування й тільки робить перші кроки у велику культуру.
Свідчення цього – перша персональна виставка у Києві молодого львівського мистця Михайла Радя...

Починаємо з експресивних парадоксів27 листопада 2009

 

Наприкінці листопада, в переддвір’ї зими, наша галерея зробила перший крок українськими мистецькими теренами – відкрилася персональна виставка Сергія Савченка, одеського нонконформіста з творчого об’єднання «Мамай», що ніби наповнила приміщення галереї південним світлом.

Відкриття галереї03 листопада 2009

 

Відкриття галереї «АВС-арт» стало справжнім святом не лише для її засновників, а й для гостей презентації, для всіх тих, кому небайдуже українське мистецтво. Гості мали змогу насолодитися кращими здобутками закарпатської школи живопису, львівської школи графіки й неперевершеним малярством Бориса Буряка. Також на відкритті галерея «АВС-арт» презентувала видавничий проект «Імена», що в майбутньому становитиме серію мистецьких альбомів знакових українських художників. Серію відкрив альбом-монографія «Борис Буряк».

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Григор’єв Сергій Олексійович Григор’єв Сергій Олексійович
(22.06 (05.07).1910, м. Луганськ – 09.04.1988, м. Київ) – український живописець. Народний художник СРСР (1974), дійсний член Академії мистецтв СРСР (1958).