AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Кольоровий вертеп Ольги Петрової22 березня 2016

Вітаємо пані Ольгу з відкриттям персональної виставки в "АВС-арт"! Багато гостей, квітів, вечір, насичений спілкуванням, потужна енергетика образів і палітри художниці, - все це формувало особливу атмосферу вернісажу.

Олег Ясенєв: медитація в сірих тонах09 лютого 2016

"Медитація світлом" відкрилася - вітаємо Олега Ясенєва з черговою чудовою виставкою! Але - хочеться завважити - жодне фото не передасть усю глибину й красу сірого кольору в тональних варіаціях. Це світло краще споглядати вживу, спілкуючись із картинами художника. Тож запрошуємо на гостину в галерею!

Космічна любов Ярослава Ясенєва19 січня 2016

Вітаємо молодого маестро з другою персональною виставкою! У своїх роботах Ярослав Ясенєв заторкнув глибокі філософські теми: космос, любов, високе мистецтво й їхня безмежність, - це й відзначили гості на вернісажі.

Козацька земля Руслана Найди17 листопада 2015

Руслан Найда на відкритті персональної виставки в «АВС-арт» зібрав чимале товариство шанувальників свого мистецтва. Скульптура й графіка гармонійно взаємодоповнювали одне одного – як і культурні пласти образів художника. Від давнини до сьогодення тягнеться невидима струна української міфопоетики. Й звучить пісня (як же без неї) – козака-побратима вітає письменник і бард Володимир Гонський.

Зачарована кольором Ольга Кравченко27 жовтня 2015

Для того, аби ступити на мистецький шлях у зрілому віці, мало таланту, мрії, бажання. Треба мати, як Ольга Кравченко, ще й сміливість. Завдяки цьому ми маємо чудову можливість споглядати зараз її роботи, представлені на виставці в «АВС-арт» двома темами – кав’ярні й квіти. Безперечно, серед джерел інспірації художниці – імпресіоністи. І – Віктор Зарецький, котрому вона завдячує життєвими й творчими настановами. Пані Ольга має дивовижне ліричне чуття – так постають її камерні квіткові композиції й міські види: затишок кав’ярень і гамір вулиць, усамітнення водних плес і діалогічність парків та скверів.

Мотиви Петра Сипняка29 вересня 2015

На відкритті виставки народного художника України Петра Сипняка можна було як поспілкуватися з львівським маестро, так і поцінувати представлені роботи. Улюблені теми й мотиви художника – чумаки, пейзажі, натюрморти, дійства, жанрові сцени. Серед гостей вернісажу – колег по цеху й шанувальників творчості Петра Сипняка – приємно було бачити класика української літератури Валерія Шевчука. Художник привіз до Києва не лише живописну частинку Львова, а й барви питомо української міфопоетики.

ХарБарБонд: свобода художнього мислення08 вересня 2015

Ми раді зустрічати маріупольських мистців Володимира Харакоза, Сергія Баранніка та Олександра Бондаренка у виставковому просторі галереї "АВС-арт"! Вперше в Києві в одній локації можна побачити творчість цих трьох авторів, об’єднаних свободою художнього мислення. Відкриття ж дало можливість і поспілкуватися з ними, і поцінувати представлені абстрактні роботи: акцентована фактура й колірні поля Олександра Бондаренка, нашарування сенсів у численних «Знаках круга» Сергія Баранніка, ієрогліфічність письма Володимира Харакоза.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Флінта Зеновій Петрович Флінта Зеновій Петрович
Зеновій Флінта народився 1 вересня 1935 р. на Тернопільщині, (помер 2 квітня 1988,м.Львів). 1959 р. закінчив відділ декоративного розпису Львівського училища прикладного мистецтва ім. І.Труша. У 1959-1965 рр. навчався на відділі художньої кераміки у Львівському державному інституті прикладного і декоративного мистецтва.