AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

До моря18 серпня 2015

 До нашого моря зібралося багато шанувальників – музейники, мистецтвознавці, художники й всі ті, кому небайдуже високе мистецтво. Виставка ще раз підтверджує: артистичне чуття здатне донести до глядача будь-яку емоцію – морська стихія захоплює, вабить, надихає…

Рондо16 червня 2015

Із полтавськими художниками ми співпрацюємо давно. Й це завжди дає хорошу, щиру емоцію як галеристам, так і глядачам, що ще раз підтвердила виставка «Рондо». Натхненні Сонею Делоне, Руслана Анічина, Григорій Волков, Анатолій Лавренко та Галина Рідна привезли до Києва свої живописні абстракції.

Чекаємо на поціновувачів нефігуративу!
 

На яринних теренах28 квітня 2015

Галерея «АВС-арт» знову відкрита для поціновувачів українського мистецтва. Виставка «На яринних теренах» своєю весняною настроєвістю додала святковості дню нашого вернісажу в новому приміщенні – вже на Андріївському узвозі. 

Радо запрошуємо до нас на гостину!

Срібне сяйво зими25 грудня 2014

 У добірці тематичної зимової виставки – живопис Антона Кашшая, Адальберта Борецького, Сергія Григор’єва, Віктора Зарецького, Івана Марчука, Володимира Патика, Віктора Ковтуна, Сергія Гнойового, Олега Ясенєва, Сергія Савченка; графіка Стефанії Гебус-Баранецької, Богдана Пікулицького, Ореста Гнатіва, Надії Каплиш, Миколи Гроха й інших непересічних художників, роботи котрих формують згармонізований артистичний простір експозиції. 

Обираючи гармонію Всесвіту04 грудня 2014

«Можна довго сперечатися: яйце чи курка... Я вибираю гармонію Всесвіту, тому що ми Єдині. Початок та кінець – у єдності, де немає окремих частин, і наші пращури дуже добре розуміли, що в яйці міститься весь світ. Відштовхуючись від яйця, вони стали поступово відкривати закони природи, які охоплюють історію Всесвіту: Час, Простір, Об’єм, Світ і Колір, – усе це писанка й правдива історія України», – стверджує Петро Антип.

Архітектор світла Микола Грох11 листопада 2014

У роботи цього майстра можна вдивлятися годинами, дивуючись їхній багатогранності, насолоджуючись вишуканими натюрмортами, глибокими ліричними краєвидами чи експресивним жестом миттєво зафіксованої в зарисовці мистецької думки. Естетизованою лінією, вивіреною плямою, дивовижною тональною гармонією Микола Грох, як неперевершений архітектор, вибудовує свої роботи за законами краси, щирості й світла, що ллється зсередини.

Полтавські світанкові й вечірні барви21 жовтня 2014

Виставка «Вечір-Ранок» молодих полтавських художників Наталії Корф-Іванюк та Олексія Іванюка була запланована в галереї «АВС-арт» ще рік тому. Це цілісний проект із гарною ідеєю та майстерною реалізацією. Мистці представили власні живописні візії українського довкілля в його перетіканні-трансформації образів і тем: сільський двір та його околиці, міські краєвиди, люди у своїх щоденних турботах. Насичені барви полотен контрастно перегукуються, створюючи потужну малярську емоцію, і глядач потрапляє в полон експресивного письма, переживаючи плин вечора, ночі, ранку, дня…

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Опалинський Роман Станіславович Опалинський Роман Станіславович
Живописець, працює також у галузях графіки, художнього металу. Народився 1962 р. в м. Городок Львівської обл. Закінчив Львівський будівельний технікум (Львівський коледж будівництва, архітектури та дизайну) – архітектура (1985), Львівський державний інститут прикладного і декоративного мистецтва (Львівська національна академія мистецтв) – кафедра художнього скла (1992). Член НСХУ (1995). Заслужений художник України (2009).