AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини

Ми в авангарді світлових технологій02 березня 2010

Наш партнер, компанія ComTel  встановила нове професійне освітлення Dedolight у виставкових залах "АВС-арт". Зараз усе більше провідних музеїв і галерей світу користуються таким світлом, адже це дійсно революційний оптичний принцип системи з двох лінз...

 

Стаття про виставку Зеновія Флінти на Інтернет-ресурсі exhibitions.in.ua23 лютого 2010


Зеновій Флінта – це метр, без якого важко уявити львівське мистецтво, центральна постать серед львівських керамістів, живописців та педагогів. Цей неперевершений живописець, графік, майстер кераміки формувався в часи хрущовської відлиги, коли художники мали змогу експериментувати з формою та змістом, а не лише створювати портрети Леніна.

Галерея "АВС-арт" у програмі "Документ"10 грудня 2009

 

Програма «Документ», мабуть, єдиний на українському телебаченні проект про культуру високого рівня, запросила  художника Сергія Савченка на цікаву дискусію.

 

Інтерв'ю з Іваном Марчуком у газеті "День"19 січня 2010

Газета "День", завітавши на відкриття виставки Івана Марчука в галерею "АВС-арт", взяла в маестро інтерв'ю. Пропонуємо й вам віртуально долучитися до розмови з художником.

18 травня 2010

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Новини Афіша Проекти

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Ясенєв Олег Oleg Jasenev
Народився 1963 року в с.Дніпровка Запорізької області. Навчався у Дніпропетровському художньому училищі (1980-1983), Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури, факультет станкового живопису (1984-1992). Закінчив аспірантуру НАОМА.