AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини / Часопис «Артанія» про Олега Ясенєва, Ігоря Мельничука та Василя Кікіньова

Часопис «Артанія» про Олега Ясенєва, Ігоря Мельничука та Василя Кікіньова

17 травня 2011


У найсвіжішому номері «Артанії», №1 за 2011 рік (книга 22), як завжди, багато цікавих і різнопланових матеріалів культурологічного, мистецького, публіцистичного й історичного спрямувань.
Зокрема, в рубриці «На гостині в галереї» знайдете публікації про мистців, виставки котрих нещодавно відбувалися в залах галереї «АВС-арт». Це інтерв’ю з Олегом Ясенєвим та Ігорем Мельничуком, рефлексія мистецтвознавця Лідії Гурської на творчість Василя Кікіньова й щирі слова споминів про Миколу Маричевського – постать, котра багато років була рушієм української культури.
Також у номері – матеріали, присвячені генію Тараса Шевченка, автобіографічна мозаїка Феодосія Гуменюка, живопис Любомира Медвідя, Юрія Коваленка й Олександра Фільберта, графіка Василя Чебаника, скульптура Олександра Фуженка, Володимира Одрехівського та Леонтія Костура й набагато більше.
«Артанію» завжди можна знайти в бібліотечці галереї «АВС-арт».
 

Афіша

«СІРА ПЕЙНА»19 березня 2024

«Сіра Пейна» – нова виставка живопису й графіки Анатолія Дністрового, названа, як і його нова повість «Сіра Пейна» (К.: Віхола, 2023. – 208 с.), що презентуватиметься в рамках події 13 квітня. Колір Payne’s grey, інспірований палітрою англійського художника Вільяма Пейна, добре відомий серед живописців і акварелістів – він відзначається темною глибиною з металево-синім відтінком.

Митці

Караффа-Корбут Софія Петрівна Караффа-Корбут Софія Петрівна
(23.08.1924, м. Львів – 29.10.1996, м. Львів) – український графік. Закінчила Львівський інститут ужиткового та декоративного мистецтва (1953, у І. Гуторова, В. Манастирського, Р. Сельського).