AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини / "Голос України" про виставку Руслана Найди

"Голос України" про виставку Руслана Найди

03 грудня 2015

Читайте на інформаційному порталі "Голос України" статтю Світлани Чорної про виставку Руслана Найди в нашій галереї: "...У кожному його творі бойовий козацький дух. Змусити метал, базальт чи інший матеріал стати мужнім воїном, скіфом, перемогою, степовим буйним вітром допомагає художнику відчуття глибинного зв'язку з рідною землею і своїм древнім народом". Повна версія - за посиланням:

www.golosukraine.com/publication/kultura/mystectvo/50018-u-kozhnij-skulpturi-mitcya-bojovij-kozackij-duh/#.VmAarXbhCUk 

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Ясенєв Олег Oleg Jasenev
Народився 1963 року в с.Дніпровка Запорізької області. Навчався у Дніпропетровському художньому училищі (1980-1983), Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури, факультет станкового живопису (1984-1992). Закінчив аспірантуру НАОМА.