AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини

Стаття про виставку Михайла Демцю у галереї "АВС-арт"21 серпня 2014

До Вашої уваги враження мистецтвознавця Олени Шапіро від виставки Михайла Демцю "Вулкани і меди", що була опублікувана в "Україні Молодій"

http://www.umoloda.kiev.ua/number/2514/164/89012/

ЗМІ про виставку Петра Гончара27 березня 2014

Експозиція «Тополі. Онтологічна вертикаль» викликала широкий резонанс. Газета «День» та «Газета по-українськи» теж позитивно відреагували на персональну виставку Петра Гончара.
Прочитати повні версії статей можна за посиланнями:
http://www.day.kiev.ua/
http://gazeta.ua/articles/culture/

Презентація нових моніторів Philips та AOC відбулася у галереї «АВС-арт» 02 жовтня 2013

Цього року компанія MMD вирішила організувати нестандартну презентацію нових моніторів від Philips і AOC, тому звернулася до нашої галереї з пропозицією співпраці. 
Захід дійсно вдало поєднав мистецтво і техніку, бізнес доповіді чергувалися з приємним спілкуванням із художником Валерієм Шкарупою.

"АВС-арт" на сайті Today.kiev.ua18 червня 2013

 За афішею галереї "АВС-арт" тепер можна стежити на сайті http://www.today.kiev.ua/



Афіша галереї "АВС-арт" на сайті Global info02 серпня 2010

На сайті Globalinfo також можна відстежувати афішу нашої галереї.  http://kiev.glo.ua/cultura/galereya_avs_art.html

Афіша Києва

 

«Досі одночасно відчуваю себе дитиною і бабусею»
       10 квітня 2013
«Газета по-українськи» опублікувала репортаж про виставку Ніни Денисової.
http://gazeta.ua/articles/culture/_dosi-odnochasno-vidchuvayu-sebe-ditinoyu-i-babuseyu-u-kievi-vidkrilasya-vistavka/492169
9 квітня у столичній галереї "АВС-арт" відкрилася виставка картин художниці Ніни Денисової. Показують майже 20 абстрактних полотен.
"Кожна робота Ніни Денисової – це повернення прадавніх символів у наш раціональний світ, який зруйнував здатність людини реагувати на справжнє. В її живописі утверджується архетипна символіка. Свій раціоналізм художниця змогла підкорити глибинній інтуїції, дати своєму мистецтву повноту, наближену до сакрального мистецтва.

Вийшло друком чергове число «Артанії»18 травня 2010

У свіжому номері культурологічного часопису «Артанія» (№ 3-4, 2012) у рубриці «На гостині в галереї» читайте матеріали про творчість Богдана Задорожного, Юрія Вінтаєва...

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Новини Афіша Проекти

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Верещагін Геннадій Георгійович Верещагін Геннадій Георгійович
(Нар. 18.11.1955, Запоріжжя) – український графік. Закінчив КХІ (1981, у А.Чебикіна, І.Селиванова). Член СХУ (1985, Одеська організація). Лауреат міжнародних конкурсів графіки. Працює в техніці кольорового офорту, переважно в пейзажному жанрі. Майстер екслібриса.