AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Новини

Головна / Арт-вісті / Новини

Альбом Феодосія Гуменюка із серії "Імена" визнаний "Книгою дня"27 жовтня 2010

Видання "Літакцент" нагородило альбом Феодосія Гуменюка із серії "Імена" почесним званням "Книга дня". Ця книга – про творчість живої легенди українського образотворчого мистецтва Феодосія Гуменюка. У виданні покладено аналітичні статті про майстра всесвітньо відомого мистецтвознавця Святослава Гординського та інших дослідників його творчості, як українських, так і діаспорян.

"Україна молода" про виставку Миколи Мазура12 жовтня 2010

У газеті "Україна молода" вийшла стаття про виставку Миколи Мазура «І небо, і земля...».
Живописні роботи митця народилися у спілкуванні з українським фольклорним мистецтвом. Проте це не наїв і не примітивізм.
 

"Демократична Україна" про виставку Олега Мінька10 вересня 2010

У газеті "Демократична Україна" вийшла розлога стаття Т.Кроп "Метафори й алегорії Олега Мінька" про творчість легендарного львівського художника і про презентацію його художнього альбому в "АВС-арт". Наводимо повний текст статті.

Газета "День" про живопис Олега Мінька07 вересня 2010

Газета "День", що завітала на презентацію альбому Олега Мінька до "АВС-арт", подає на своїх шпальтах статтю "Олег Мінько: несоцреалістичний живопис". Наводимо текст повністю.

Публікації про галерею "АВС-арт" у часописі "Артанія"05 липня 2010

 

Вийшла нова, 19 книга, часопису "Артанія", де ви зможете прочитати інтерв'ю з художниками, виставки яких  нещодавно були презентовані в галереї: Петром Бевзою, Євгеном Лещенком, Світланою Зеленою, Олексієм Поляковим.  

Газета по-українськи: "Олег Мінько не малював 10 років на знак протесту"07 вересня 2010

У столичній галереї “АВС-арт” відкрилася виставка живопису Олега Мінька. Також видали альбом 72-річного художника, де вперше зібрали його графічні й живописні твори, починаючи із 1960-тих. Біографічний есей до альбому Світлана Єременко назвала “Живопис як молитва”.

"Демократична Україна" про родинну виставку Журавлів20 серпня 2010

Газета "Демократична Україна" завітала до нас на відкриття виставки родини Журавлів: Миколи, Володимира та Дарини, де були презентовані як живописні твори, так і скульптура. А результатом відвідин стала стаття Т.Кроп  "Паростки любові на родинному дереві".

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Новини Афіша Проекти

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Ясенєв Олег Oleg Jasenev
Народився 1963 року в с.Дніпровка Запорізької області. Навчався у Дніпропетровському художньому училищі (1980-1983), Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури, факультет станкового живопису (1984-1992). Закінчив аспірантуру НАОМА.