AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Відкриття виставки Людмили Задорожної24 вересня 2019

Виставка Людмили Задорожної відкрилася! Ми в захваті від її «Зачудованого світу»: можливість побачити живопис і графіку ще з 1968 року, презентація альбому (до речі, це найповніше на сьогодні видання про творчість авторки), автограф-сесія, спілкування з мисткинею, котра ділилася сокровенними спогадами про своїх батьків, навчителів і друзів...

Відкриття виставки Афіф Ага11 червня 2019

«Радий, що галерея «АВС-арт» презентує не тільки українське мистецтво, а й міжнародні проекти. Часто буваючи за кордоном, я бачив багато чудових художників, і сирійський мистець Афіф Ага для мене – ще одне відкриття. Його скульптури вражають досконалістю форми й думки, а живопис має яскраво виражений національний колорит...

Відкриття виставки Ніни Буряк23 квітня 2019

Виставка Ніни Буряк відкрилася – маєте можливість насолодитися енігматичним малярством мисткині до 17 травня. Варто зазначити, що авторка – не лише талановитий живописець. Так само тонко вона володіє нюансами слова, пишучи чудові вірші. Й авторський текст якнайкраще розкриває ідею представлених полотен.

Відкриття виставки Анатолія Дністрового02 квітня 2019

Виставка «До горизонтів» відкрилася! До 19 квітня маєте можливість оглянути живописні й графічні роботи письменника та художника Анатолія Дністрового, творчо-інтелектуальний набуток котрого не обмежується одним вектором. 

Цією виставкою продовжуємо нашу галерейну тему визначення культурного простору як такого й особистості універсального типу мислення.

Відкриття виставки Миколи Молчана13 березня 2019

Експозиція Миколи Молчана вражає! За роки роботи в галереї не було нічого подібного - але ми ризикнули... І це варте споглядання. На виставці «Nullus» галерейні зали набули цілісної архітектоніки й сприймаються як єдиний арт-об’єкт. Надзвичайно глибоке художнє бачення автора надихає, але й спонукає замислитися.

Відкриття виставки Олександра Сердюка19 лютого 2019

Виставка Олександра Сердюка «Лабіринтами думок» відкрилася! Харківський художник привіз до Києва понад 30 живописних робіт, об’єднаних темою роздумів про людське буття. Ці роздуми – переважно світлі й ліричні, сповнені щемливими спогадами про осяяні світлом миті, проте в мистецтві автора є місце й для екзистенційного драматизму.

Відкриття виставки Андрія Гуренка29 січня 2019

«Camera lucida» Андрія Гуренка відкрилася! Живопис і графіка майстра потребують неспішного споглядання і подивовують поціновувачів несподіваним для сучасного мистецтва художнім підходом. «Вважаю, що раніше була тотальність міфу, а зараз на часі певна його інтимізація, приватність. Але для цього мають бути вироблені якісь форми, що надавали б можливість інтимного переживання. Я якраз і переймаюсь цими формами», – зазначає Андрій Гуренко.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Зелена Світлана Леонідівна Зелена Світлана Леонідівна
(нар. 17.11.1957 р.) м. Артемівськ Донецької області Закінчила Харківський художньо-промисловий інститут (1981). Педагоги з фаху – О. Хмельницький, І. Косарєв.