AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Фоторепортаж

Головна / Виставки / Фоторепортаж

Політ над нізвідки-ніде-нікуди25 лютого 2014

Політ – це відчуття легкості. Як у спілкуванні з Олексієм Малих. Власне, як і в спілкуванні з його роботами. Це та легкість, котра необхідна, щоб вільно подорожувати Олексієвими візіями, не стримуваними фігуративом, вдивлятися в примхливо-примарну живописну поверхню, розшифровувати знаки, залишені фарбою, тактильно осягати таїну дерева-артефакту. Нізвідки-ніде-нікуди – триєдність невизначеності, котра, проте, точно вкаже напрямок руху тому, хто вловлює тонкі коливання простору.

Чотири творчі Я - чотири мистецькі особистості22 січня 2014

 Виставка «Чотири Я» об’єднала в одному експозиційному просторі роботи чотирьох художників з однієї мистецької родини. Це Олег Ясенєв – батько – та Альона, Ярослав і Єлизавета – його талановиті діти. Кожен із них шукає власні шляхи образотворення, тому проект цікавий саме синтезом різних візій – світоглядів, поколінь, мистецьких темпераментів, індивідуального почерку. Енергія юності й досвід зрілості, живопис і графіка, великий і малий формати, урбанізм та етнографія. Усе це – доробок чотирьох Я, співзвучних між собою.

Музи не мовчать10 грудня 2013

Мистецтво – це завжди подолання усталених меж, вихід за рамки звичного й снага високого духу. І тому – перефразовуючи відомий вислів – музи не можуть мовчати, навіть коли говорять гармати. Попри напружену соціополітичну ситуацію в країні, ми відкрили виставку Романа Опалинського. Попри складні погодні умови, нам таки довезли роботи художника зі Львівщини.
Виставка «Симфонія дерева» наповнила зали галереї особливою атмосферою – фантазійною, життєствердною та світлоносною. І муза Романа Опалинського промовляє до глядачів благородним стилем його міфопоетичного малярства.

Віншуємо маестро!19 листопада 2013

Тернопільський маестро Дмитро Стецько в листопаді святкує свій 70-літній ювілей. До такої поважної події долучилася й галерея «АВС-арт», і численні шанувальники його творчості, друзі та колеги по цеху. Мистець не залишив товариство без подарунка, котрим стала виставка неповторних акварелей пана Дмитра: в чомусь подібних до його живопису, філософічних, драматичних. Це той рівень, коли творчий дух породжує в глядача емоційно-інтелектуальний імпульс.
Віншуємо Вас, маестро!

Мистецькі горизонти "ГоризонТалій"29 жовтня 2013

Василь Бик та Кость Борисюк – цей творчий тандем скульптора з Києва й живописця з Луцька, об’єднаних виставковим простором галереї «АВС-арт», подарував глядачам можливість насолодитися дивовижною гармонією вишуканих форм і кольоропластики. Олія на полотні й дерево, пісковик, бронза, мармур, – в яких би матеріалах не втілювалися охудожнені жіночі образи, виставка переконує: жінка, загадкова й відкрита водночас, – це завжди краса й натхнення.

Коханий музами Кох08 жовтня 2013

У галереї «АВС-арт» відкрилася перша персональна столична виставка львівського маестро Юрія Коха. Мистець привіз до Києва понад 50 робіт різних років і з різних циклів. Гості вернісажу мали змогу зануритися в неповторну атмосферу його живопису – медитативну, філософсько-споглядальну, подекуди іронічно-перверзійну чи лірнично-візіонерську.

 

Внутрішня Монголія Валерія Шкарупи10 вересня 2013

Валерій Шкарупа абсолютно вільно почувається серед просторів як «Внутрішньої Монголії», так і «Саргасів». У його роботах шар за шаром проступають археологія й міфопоетика, космос і океанічні глибини. Нова виставка маестро в «АВС-арт» вкотре потішила шанувальників його творчості.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Фурлет Анатолій Фурлет Анатолій
Анатолій Фурлет народився 13 лютого 1958 року в с.Чепоноси Хотинського району Чернівецької області. 1978-1983 рр. – навчався в Одеському педагогічному інституті на художньо-графічному факультеті (викладачі – В.Гегамян, З.Борисюк). Після закінчення інституту працював у художній школі учителем живопису і композиції (м.Городок Хмельницької області). Член НСХУ (Київська організація).