AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Афіша

Головна / Арт-вісті / Афіша

«ТОПОЛІ. ОНТОЛОГІЧНА ВЕРТИКАЛЬ»

18 березня 2014
Майдан, Небесна сотня повернули посутність не тільки певних слів: батьківщина, народ, честь, гідність, а й різко повернули до мистецтва, що твориться на віки, а не «тут і зараз». Тому творчість Петра Гончара обсервуємо через призму первинної конотації терміну наїв – з латини «природний», «рідний».

«НІЗВІДКИ. НІДЕ. НІКУДИ»25 лютого 2014

Олексій Малих шукає натхнення у прадавніх символах-знаках, спільних для древніх культур різних народів і збережених у буремному часі та зафіксованих на стінах печер, пірамід, в орнаментах кераміки, вишивки, ткацтва, вирізьблених на дерев’яних сволоках хат, виспіваних в обрядовому епосі.

«Чотири Я»

22 січня 2014
Чотири творчі Я – чотири мистецькі особистості: Олег, Альона, Ярослав, Єлизавета. Разом – Ясенєви. Родина художників, де пліч-о-пліч із батьком шляхом образотворчості йдуть діти. 2010-го року галерея «АВС-арт» започаткувала проект «Мистецький шлях у спадок», котрий пропонує шанувальникам образотворення «доторкнутися до таїни народження мистецьких родин, спробувати дослідити через зріз особистої творчості контекст, на тлі якого плекаються творчі династії».

«СИМФОНІЯ ДЕРЕВА»10 грудня 2013

Серед різновекторного доробку Романа Опалинського особливо виокремлюється живопис на дереві, що буде представлений у галереї «АВС-арт» на персональній виставці художника «Симфонія дерева».
У давнину люди вірили: дерева наділені великою мудрістю, й той, хто тонко відчуває душу дерева, може багато чого в нього навчитися. Роман Опалинський – саме з таких людей. Його вишукані олійні композиції, котрі наче проростають із дерев’яної дошки, трансформуються у світ-сад, де все – в гармонійному співбутті: і дім, і шлях за горизонт, дозрілі яблука та перші зелені паростки, птахи, янголи й люди, церквиці й прозоре небо, тонкі вібрації простору й мажорний лад музичної симфонії.
 

«AquaVedas»19 листопада 2013
У проекті «АquaVedas», що об’єднує серію великоформатних акварельних робіт, Дмитро Стецько втілив концепцію творення формули пам’яті води, що ввібрала найдавніші прикмети першознань, і в плині часу, набирає нових змістових ознак, викристалізовуючи їх у постмодерністичні мистецькі форми, символи, знаки. 

«ГоризонТалії»

   29 жовтня 2013 
Жінка-Богиня на тлі ідилічного пейзажу… Більшість, напевно, уявила собі «Венеру, що спить» Джорджоне, хоча він був не першим мистцем доби Відродження, хто запозичив цей сюжет зі скульптур Античності... Галерея «АВС-арт» пропонує українське вітаїстичне бачення цього образу в проекті «ГоризонТалії» скульптора Василя Бика та живописця Костя Борисюка. Експозиція

«BODYTOWN»08 жовтня 2013

Богемно-творчий Львів неможливо уявити без Юрка Коха. Він – знавець найпотаємніших куточків міста, його лицьового й зворотного боків, закапелків і шпарин, дахів і підворіть, будинків і вулиць, стінописів і брам. 

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »

Митці

Антип Петро Антип Петро
Народився 4 квітня 1959 р. у м. Горлівці Донецької області. У 1980-1984 рр. навчався в Пензенському художньому училищі ім. К.Савицького на відділенні скульптури. Паралельно вивчав живопис і графіку. 1982-1986 рр. – продовжував навчання в художніх майстернях В.Цоя та О.Бема. Із 1986 р. працював скульптором у Донецькому художньому комбінаті.