AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Афіша

Головна / Арт-вісті / Афіша

«ХАРБАРБОНД» 08 вересня 2015

Для представників маріупольського об’єднання художників «ХарБарБонд» – Володимира Харакоза, Сергія Баранніка та Олександра Бондаренка – абстракціонізм став засобом творчої й емоційної емансипації від усталених художніх традицій та обмежень мистецької провінції. Звільненням від гегемонії змісту й ілюзорності образів реалістичного живопису. Свободою бути самими собою всупереч загальноприйнятим правилам суспільства, що живе в умовах арт-периферії. У своїй творчості маріупольцям вдається абстрагуватися від непривабливої дійсності. Останнім же часом – і від жахіть неоголошеної російсько-української війни, що вже понад рік тримає їхнє рідне місто в нескінченній облозі...

«ДО МОРЯ» 18 серпня 2015
«До моря» – вже друга тематична мариністична добірка галереї «АВС-арт», що цього разу представить, поряд із роботами класичного виконання, полотна з оригінальним авторським потрактуванням образів. В експозиції - Адальберт Борецький, Юрій Вінтаєв, Михайло Демцю, Юрій Коновалов, Наталія Лоза, Вітольд Манастирський, Іван Марчук, Ігор Панейко, Валенктина Цвєткова, Валерій Шкарупа, Оксана Ядчук-Мачинська, Степан Яровий та інші мистці.

«РОНДО» 16 червня 2015

 

Виставка абстрактного живопису «Рондо», організована галереєю «АВС-арт» (Київ) і галерейним проектом «Арт-місія» (Полтава), присвячена 130-річчю з дня народження всесвітньо відомої художниці Соні Делоне. Її учасники – мистці з Полтави, члени Національної спілки художників України Руслана Анічина, Григорій Волков, Анатолій Лавренко та Галина Рідна.

«НА ЯРИННИХ ТЕРЕНАХ» 28 квітня 2015

Що напише мистець яр’ю? Пленерний або етюдний пейзаж, що вже стали традиційними, жанрову сцену, тематичний натюрморт, декоративну чи абстрактну композицію, символічний, алегоричний твір, – можливостей для образних проявів безліч. Так само багато й робіт, які гідно представляють нову тематичну добірку галереї «АВС-арт». Це живопис і графіка музейного значення класиків українського мистецтва, знакові візії майстрів, без котрих не уявляється повноцінний поступ сучасного художнього мислення, новаторські пошуки молодих авторів.

 
Із технічних причин галерея «АВС-арт» найближчим часом зачинена для відвідування. Щодо подальшого графіка роботи – слідкуйте за новинами на нашому сайті та у Фейсбуці.
Сподіваємося, до скорої зустрічі в новому мистецькому сезоні.

«КАМІНЬ НАРІЖНИЙ»04 грудня 2014

Матеріалізуючи власну філософську концепцію, Петро Антип у творчості, представленій у залах галереї «АВС-арт» його персональною виставкою «Камінь наріжний», поетизує природні явища й прості речі з повсякдення, приводить хаос навколишнього світу до досконалої завершеності космосу. Камінь – в основі імені художника, камінь – як первинний матеріал у скульптурі, камінь – як образ у живописі: символ непорушності світобудови, тверді земної й космосу в усій його повноті. 

«ВІДЛУННЯ СВІТЛОЇ ДУШІ»11 листопада 2014

Відомий український графік, народний художник України, багаторічний керівник художньої студії Національної спілки художників України Микола Грох – митець, до якого з рідкісним пієтетом ставляться колеги-художники, котрий користується незмінною популярністю в глядачів.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »

Митці

Шимчук Микола Шимчук  Микола
Народився 1949 року в Копиткові біля Рівного. Навчався у Львівському державному інституті прикладного та декоративного мистецтва (1968-1973). Вчитель за фахом – Р.Сельський. Заслужений художник України. Професор кафедри монументального живопису ЛНАМ. Народний художник України.