AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Виставки

Головна / Виставки / Виставки

Марина Рибачук. Малярство

8 - 25 лютого 2022

Споглядаючи композиції з квітів і плодів, мальовничі вулички міст і замістя, ми наче відчуваємо тут присутність самої художниці, котра щиро прагне поділитися мистецьким враженням. І, захоплені її пленерним живописом, насолоджуємося красою – ліричною й вишуканою, як квітучі весняні дерева, як сонячні промені на старовинній архітектурі, як стиглі гранатові зернята, що намистинами котяться до рук.

Олександр Павлов. Малярство

18 січня - 4 лютого 2022

Олександр Павлов переконливо втілює будь-які свої ідеї та задуми. Він відомий в Україні й далеко за її межами – десятки виставок, персональних і групових, вітчизняних і міжнародних, зібрали відгуки знаних мистецтвознавців та критиків. Доктор філології Юрій Івакін, відомий український колекціонер, визначив стиль художника як шалений «романтичний експресіонізм». Непересічним було ставлення до творчості Павлова Сергія Параджанова, який організував його тріумфальну виставку в Тбілісі. Також захоплена реакція французького мистця Серревіля, рецензії фінської, шведської й німецької преси.

Олег Мінько. Малярство, графіка

25 листопада 2021 - 12 січня 2022

Він першою чергою естет, естетика якого парадоксальна. Можна сказати, що Мінько – майстер парадоксальної естетики, особистість, яка сприймала і рефлексії своєї доби, і парадоксальні прикмети вселюдського Вавилону крізь оптику відмінного естетичного налаштування. Це його налаштування не має нічого спільного з естетською позою, манерою, світоглядною маскою – воно в нього вроджене, інтуїтивно прийняте ним як очевидна і природна реакція на бридоту й красу, зло і добро, величне й нице. Світ у чуттєвому об’єктиві Мінька – надщерблений, подряпаний, розкраяний світ первозданної цілісності й небесної досконалості – завжди залишається настільки драматичним, настільки сповненим особливої цілющої гармонії. Ранимість цього світу воскресна, жива, відкупна; краса, покликана рятувати світ, – доречна і необхідна, а гармонія проявляє себе єдиною піднебесною правдою.

Михайло Поживанов. Малярство

2 - 19 листопада 2021

Люблю місто. Незабутніми лишаються Маріуполь, Одеса й Харків, Ужгород і Львів… Поступово на підсвідомості проступив образ мого ідеального міста, який викристалізувався на полотнах у різноманітних сюжетах, у неповторній колірній гамі, з тремкими чи жорсткими лініями й характерними композиційними рішеннями. І зараз мій улюблений мотив – панорамний вид нашої столиці з вікна, що втілився в нових картинах. Ця тема, думаю, ще довго мене не полишатиме. Адже урбаністика невичерпна – як процес удосконалення комфортного й привабливого простору для життя людини.

Віталій Правдицький. Графіка

21 вересня - 22 жовтня 2021

Від пробудження ідеї до втілення, через полюсність чорного (всепоглинаючого) та білого (відкритого) кольорів, осмислюючи природу абстрактних складових ліній і плям, формується асоціативний пласт закодованої інформації, що веде до складної системи часу й надчасу генної пам’яті. Безкінечність абсолютної творчості полягає у відсутності емоційної, почуттєвої чи часово-просторової приналежності. Тоді відбувається маніпуляція питаннями взаємозв’язку мікрокосмосу з макрокосмосом, розкриваючи основну силу думки та провокуючи нас на одночасний тристоронній рух у минувшину, сьогодення і будущину.

Ольга Морозова. Малярство

31 серпня - 17 вересня 2021

Ольга Морозова – відомий автор понад двадцяти виставок в Україні та за її межами. Вона активна учасниця групових виставок, аукціонів і експозицій у Чехії, Іспанії, ОАЕ, Данії та США; українські й міжнародні галереї охоче укладають контракти з майстринею. Очевидне та цілком заслужене зацікавлення мистецького загалу (колег, глядачів та мистецьких критиків) потужним пейзажизмом майстрині, який наразі відбувся. Предтечами колоризму О.Морозової в мистецтві України ХХ століття можна напевно вважати Миколу Глущенка, сонценосного Анатолія Лимарєва та потужного Анатолія Криволапа.

Групова виставка «Жовтий / Блакитний»

10 - 27 серпня 2021

…Напевно, немає такої людської царини, що не пов’язувалася б із кольором. І це поняття – не виділена категорія, а атрибут людського життя. Колір став атрибутом для філософів, які думають образами, для людей мистецтва – художників і письменників, які творять штучну природу форми і простору, а також для дизайнерів, які працюють із реальними матеріалами, предметами, речами й формами, що перетворюють матеріальний простір.


Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Ясенєв Олег Oleg Jasenev
Народився 1963 року в с.Дніпровка Запорізької області. Навчався у Дніпропетровському художньому училищі (1980-1983), Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури, факультет станкового живопису (1984-1992). Закінчив аспірантуру НАОМА.