AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Виставки

Головна / Виставки / Виставки

Андрій Гуренко. «Морфологія сутінків»

20 листопада - 8 грудня 2012
У серії робіт Андрія Гуренка «Морфологія сутінків» ледь помітна іронія науковоподібної назви приховує присмеркову плинність зображень і значень. У мереживі темних ниток ночі і світлих ниток дня уявне, фантастичне отримує текстурну, корпусну і просторову реальність, але вислизає з вербальних лабет. Автор відтинає непотрібні, на його думку, пояснення і контекстуальні прив’язки, не бажаючи множити кількість значень. 

 

 

 

Катерина Ткаченко. Малярство

23 жовтня - 17 листопада 2012

«Квіти серця» – неповторний цикл живописних робіт мисткині. К.Ткаченко ділиться своїм відчуттям від роботи з сюжетною лінією творів: «Коли я почала живопис квітів, то відчула, що ніби потрапила до інформаційного шару, котрий може розповісти, як малювали народні майстри, як творили маляри періоду бароко. Я відчула, що це – живе, це те, що я маю говорити сьогодні». Художниця прагне знайти шлях до себе, до духовності, до миру й любові, що, на її думку, зараз необхідні людям, втомленим шаленим життям. Вона прагне говорити в мистецтві мовою тієї землі, яка її зростила.

Юрій Вінтаєв

2 - 20 жовтня
Юрій Вінтаєв – мистець активний, динамічний, учасник численних пленерів, під час яких дивує таких, як сам, – темпераментних, невгамовних. Він дивує отією заповзятливою несамовитістю, що народжується під час пленерних мандрів, коли дійство творення переростає в магію кольоропису й коли зринає щасливе відчуття виконаного обов’язку перед самим собою.

 

 

Богдан Задорожний. Малярство

11 – 29 вересня 2012

Богдан Задорожний народився 1966 року в Києві, у 1992 році закінчив Київський державний художній інститут. Син відомого українського художника, скульптора, монументаліста Івана-Валентина Задорожнього (1921-1988).

 

«ПАННА» малярство, графіка21 серпня 2012

21 серпня - 8 вересня 2012
«Панна» – це екзотичний для українського мистецтва 1980-х еротизм у творчості Віктора Зарецького, пластично-формальна трансформація чуттєвого в ню Бориса Буряка та Михайла Демцю, карнавальність дійств Петра Сипняка, витонченість штриха у графіці Романа Сельського й Ореста Гнатіва...

20 липня 2012

Шановні відвідувачі, колеги та всі прихильники галереї «АВС-арт», ми йдемо у відпустку з 20 липня.

Зустрінемося з Вами на відкритті виставки «ПАННА» 21 серпня.

Гарного Вам, яскравого літа!

Жанрові інтерпретації: краєвид, натюрморт, портрет

12 червня - 18 серпня 2012

Виставка «Жанрові інтерпретації» – це добірні краєвиди, натюрморти й портрети Юрія Вінтаєва, Миколи Деркача, Олени Нечипоренко, Миколи Могилата, Дмитра Сироватки, Віктора Чурсіна, Михайла Кокіна, Наталії Лози, Юрія Коха, Юрія Сяркевича, Івана Кулика, Лариси Годунової й інших мистців.

 


Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Мінько Олег Терентійович Мінько Олег Терентійович
(Нар. 3.08.1938, м. Макіївка на Донеччині) – український живописець. Навчався (1959-1965) у Львівському державному ін-ті ужиткового та декоративного мистецтва (з 2004 – Львівська національна академія мистецтв) у Р.Сельського, К.Звіринського, Д.Довбошинського;