AVSart Gallery
AVSart Gallery

Про галерею

Колекція

Виставки

Арт-вісті

Контакти
Головна  Контакти  Мапа сайту 

Виставки

Головна / Виставки / Виставки

Василь Шандро. Малярство

3 - 20 липня 2018

Пам’ять банальна. Іноді намагатися пригадати щось – дуже важко. Але змусити себе щось забути – іще важче. Ми не завжди пам’ятаємо лише те, що нас вражало. Та нерідко нас вражає те, що пригадуємо. Дуже часто з різних закапелків пам’яті виринають цілком несподівані образи. Не фотографічні. Не реалістичні. Кольори, фактури, тіні, обриси когось чи чогось. Дивно, але часом ми пригадуємо навіть смаки й запахи. І, схоже, скласти якусь думку про нинішнє можемо лише тому, що пам’ятаємо минуле. 

Ми – те, що ми пам’ятаємо.

Алла Волобуєва. Малярство
15 травня - 1 червня 2018
 
«Люди перестали завважувати прекрасне в малому. Як вітер колише трави, як починають цвісти усілякі дерева, як дощ омиває все весняним запахом, як вітер несе нас у нові подорожі. Полуденний запах лісу, швидкоплинні хмари, голоси диких птахів... У такі миті я потрапляю в полон своїх мрій і уяв».

 

Олег Ясенєв. Малярство
17 квітня - 11 травня 2018
 
«Сонце встає на Сході й сідає на Заході, йдучи по Великому колу Життя, народжуючи Світло. Світло дня й тінь ночі – нескінченну таємницю Буття. Часу і Простору, кола Існування. 
Ми завжди спрямовуємо погляд та мрії на Схід, де шукаємо відповіді на довічні питання. Де народжується Небо, де закінчується Земля, де починається день, звідки течуть ріки та наскільки нескінченні моря?.. 
І ми прямуємо назустріч Сонцю, щоб побачити нове Небо! 
Із Заходу на Схід!»
 

Групова виставка «ВІДКРИТИЙ ФОРМАТ». Малярство

20 березня - 7 квітня 2018

В експозиції – Петро Антип, Петро Бевза, Петро Гончар, Андрій Гуренко, Віктор Зарецький, Федір Захаров, Ернест Контратович, Андрій Коцка, Євген Лещенко, Іван Марчук, Федір Манайло, Любомир Медвідь, Ігор Мельничук, Ольга Петрова, В’ячеслав Приходько, Сергій Савченко, Анатолій Фурлет, Іван Шутєв, Олег Ясенєв та інші майстри образотворчості.

У галереї «АВС-арт» – творче інтермецо! Стежте за нашими новинами на сайті та у Фейсбуці й насолоджуйтеся – поки ми готуємося до нового виставкового сезону – віртуальною підбіркою творів.

 

Анна Діденко. Малярство

4 - 26 травня 2017

Розмірковуючи над тим, чому останнім часом мій живопис такий інтуїтивно-емоційний, а основу його складають переважно стилізовані жіночі образи, я зрозуміла, й одкровенням для мене стало, що це – мої пошуки себе самої. Найперше – як жінки... Спроби ствердити своє внутрішнє жіноче «Я», наповнити сенсами та мріями своє буття, любити й поважати себе, довіритися Всесвіту та жити в мирі й гармонії з ним.

Віталій Кононенко. Малярство

11 - 29 квітня 2017

                                                                                                                                                                                                                                       Олійний живопис… Це безглузде заняття в епоху всепереможного шурхотіння бабла.

Але... Бог у дні творіння випадково впустив на землю срібне покотьоло, що загубилося межи людей. Той обруч котиться й донині, торкаючи навздогад людські істоти. І не завжди обрані радіють срібному дотику того покликання.


Виставки Фоторепортаж

Афіша

«ПРОСТІР ПЕРЕБУВАННЯ»22 квітня 2024

Персональна виставка одеського художника Дмитра Величка вперше презентується в Києві, що дає можливість поціновувачам мистецтва увійти в його авторський «Простір перебування», відзначений особливим світовідчуттям. Своїм нефігуративним композиціям Дмитро Величко свідомо не дає назви, запрошуючи глядача до співтворчості. Це спонукає замислитися про тотожності/подібності/відмінності в синонімічному ряді: простір буття, розташування, знаходження, присутності, перечікування…

Митці

Філь Олег Філь Олег
Народився 1962 року. 1988-го закінчив Київський державний художній інститут (Національна академія образотворчого мистецтва та архітектури). У 1991-1995 рр. працював художником кіно на Національній кіностудії ім. О.Довженка. Член Всеукраїнського об’єднання художників «БЖ-арт».